Ποιοι είμαστε

ΑρχικήΠοιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Η IKOPLASΤ A.E. ιδρύθηκε το 1992 από τον Οικονόμου Γεώργιο.

Έχοντας στο πλάι τα παιδιά του, ξεκίνησε η παραγωγή των πλαστικών δοχείων συσκευασίας χρωμάτων.
Ikoplast - Plastic Packaging 2020

Μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή πλαστικών δοχείων συσκευασίας

Ιστορία & όραμα

Το 1992 μία καινούρια επαγγελματική ανησυχία υλοποιήθηκε από τον ιδρυτή της IKOPLASΤ A.E., Οικονόμου Γεώργιο. Έχοντας στο πλάι τα παιδιά του, ξεκίνησε η παραγωγή των πλαστικών δοχείων συσκευασίας χρωμάτων. Αρχικά οι κωδικοί των παραγόμενων προϊόντων ήταν λίγοι και οι injection μηχανές, απλά οι απαραίτητες. Σταδιακά, όμως, η θετική ανταπόκριση των πελατών και η καθιέρωση της εταιρίας στην αγορά, οδήγησαν σε επενδύσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα την σημερινή μεγάλη ποικιλία προϊόντων για χημικά αλλά και τρόφιμα όπως επίσης  την απεριόριστη ευελιξία στην παραγωγή τους. Οι επενδύσεις αποτελούν μόνιμη πρόκληση για την δεύτερη γενιά της εταιρίας και μελλοντικό όραμα για τις επόμενες που ακολουθούν.

Ποιοι είμαστε

Όραμα μας, είναι η σύναψη σταθερών συνεργασιών, βασισμένες σε διαχρονικές ανθρώπινες αξίες που μεταφερόμενες σε επαγγελματικό επίπεδο, χτίζουν υγιής και αποδοτικές εργασιακές σχέσεις. Η εταιρία μας ενθαρρύνει μέσω μίας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης την πλήρη απασχόληση, την ισότητα των ευκαιριών και την ανάδειξη και αναγνώριση της προσφοράς του ανθρώπινου δυναμικού της. Το έμψυχο υλικό της IKOPLAST με μεγάλη αγάπη, ζήλο και υπευθυνότητα αποτελεί μία δυναμική βάση για την εύρυθμη λειτουργία της.

Αποστολή μας

Η ευημερία των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρία πηγάζει από τον σεβασμό και την εκτίμηση μεταξύ όλων μας και αυτό μας κάνει να λειτουργούμε σαν ομάδα με κοινό σκοπό.

Η ευέλικτη και γρήγορη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με προϊόντα άριστης ποιότητας, πιστοποιημένα με ISO 9001-2015 αποτελούν καθημερινή δέσμευση και πρόθεση μας.

Η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας έχει βασική σημασία για μας και την επιτυγχάνουμε με την αδιάκοπη παρακολούθηση του κλάδου των πλαστικών και των τάσεων της διεθνούς αγοράς. Έτσι παραμένουμε ενήμεροι και οδηγούμαστε σε συνεχόμενη εφαρμογή καινοτόμων ιδεών.

Η κερδοφορία της επιχείρησης με εσωτερικές στρατηγικές κινήσεις ενώ διατηρούμε πάντα ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα μας είναι απαραίτητος στόχος μας.

Σημαντικό μέλημα της εταιρίας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και στη φύση που μας φιλοξενεί και γιαυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με εταιρίες διαχείρισης αποβλήτων, ενώ οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι φιλικές στο περιβάλλον.

Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε

Βρείτε περισσότερα

Μάθετε λεπτομέρειες για τα προϊόντα μας

Παραγωγική διαδικασία

Αναλυτικά

Προϊόντα Ikoplast

Αναλυτικά